); ga('send', 'pageview');

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Jeanette Lohnstein, geboren in 1991 in Berghem. Een dorp waar één keer per jaar in hartje winter, op carnavalszondag, s’avonds alle straatverlichting wordt gedoofd. Waardoor de duizenden lampjes op iedere, van papier maché gemaakte prachtige praalwagens, voor een uitzonderlijke sfeer zorgen als ze langsrijden. Een prachtig gezicht keer op keer. 

Werk
Ik vind het belangrijk om gelukkig te zijn in mijn werk en daar voldoening uit te halen. Ik haal voldoening uit werk als ik iets (positiefs) voor een ander kan betekenen waarbij ik vaak mensen help met het oplossen van problemen. Bijvoorbeeld als vrijwilliger een geheel nieuwe website ontwerpen en inrichten voor een kinderboerderij.
Hierbij kijk ik naar, hoe ik iemand kan helpen bij het ontwikkelen van content binnen zijn of haar bedrijf. Ik kijk niet alleen naar wat diegene wil bereiken, maar ook waarom. Want wat is de achterliggende gedachte?

Zoals bij het ontwerpen van een website en deze vullen met (doelgerichte) content. Het bedrijf denkt vaak vanuit omzet, terwijl de klant wil weten hoe jij hem juist kunt helpen met zijn probleem. Want ik kom nog steeds veel websites tegen waar het ontbreekt aan uitleg over wat ze nu precies doen. Waardoor ik denk, ik zoek wel verder naar een ander. Helaas een veel gemiste kans voor veel bedrijven. 

Vrije tijd
Op een zaterdagmiddag breng ik graag tijd door met familie en vrienden door ergens wat te gaan drinken of samen uit eten te gaan. Gewoon lekker genieten van het moment. Die mij trouwens ‘s nachts wakker kunnen maken voor een zelfgemaakte warme appeltaart vers uit de oven. Ruik je het al?

Naast dat ik graag tijd doorbreng met familie en vrienden, rijd ik in mijn vrije tijd rond op mijn motor (Honda NC 750 X), lees ik graag een boek en probeer ik veel van de wereld te zien.
Zo heb ik al ontdekt dat de mensen in Australië heel erg vriendelijk zijn, enorm van barbecueën houden en er met 20 graden bijlopen alsof het gaat vriezen (vergeleken met in Nederland dan hé). 

Contact
Geïnteresseerd in mijn buitenlandervaringen en een kopje koffie/thee? Stuur me een e-mail of vul het contactformulier in.