); ga('send', 'pageview');

Stichting Kinderboerderij De Beestenbergh

Voor de Stichting Kinderboerderij De Beestenbergh te berghem heb ik een geheel nieuwe website ontworpen en ingericht. De website heeft met name een jonge leeftijd als doelgroep, basisschoolkinderen. Daarnaast was de oude website erg verouderd en niet gebruiksvriendelijk. Het bestuur vroeg dan ook om een gemakkelijk te onderhouden en gebruiksvriendelijke website met een hedendaagse uitstraling.
Hieronder een impressie van de oude en nieuwe website.

Nieuwe homepagina Stichting Kinderboerderij de Beestenbergh.

Logo Ik verken de wereld

Ik verken de wereld

Tijdens mijn reizen heb ik geblogd op mijn eigen website www.ikverkendewereld.nl over mijn ervaringen. Iedere week probeerde ik een nieuwe blogpost te uploaden met daarin de activiteiten die ik had ondernomen van de afgelopen week. Daarbij plaatste ik ook foto’s van de plaatsen die ik had bezocht.

De website Ik verken de wereld heb ik zelf opgezet en onderhoud ik zelf. Ik vind dit namelijk leuk om te doen waarbij ik ook nog eens veel leer over de online mogelijkheden en uitdagingen.

Homepagina Ik verken de wereld
Homepagina Ik verken de wereld
Homepagina website ASK voersiloreinigen

ASK voersiloreinigen

Tijdens mijn stageperiode bij Symbio Marketing heb ik voor ASK voersiloreinigen een nieuwe website ontwikkeld. De klant vroeg om een website waarin specifiek het reinigen van de voersilo’s duidelijk in naar voren kwam. Dit is gerealiseerd door foto’s van voersilo’s en uitgebreide informatie in de vorm van tekst en video’s te weergeven. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat.

Homepagina website BioAktiv

BioAktiv

BioAktiv is een agrarisch bedrijf dat supplementen ontwikkeld voor verschillende doeleinden in de agrarische sector. BioAktiv vroeg om een website waar verplicht bepaalde informatie op moest komen te staan, die zowel overzichtelijk als inspirerend was voor de bezoeker. Daarnaast was het de bedoeling dat de producten die BioAktiv produceert en verkoopt duidelijk naar voren kwamen.

De website voor het agrarische bedrijf BioAktiv heb ik gemaakt tijdens mijn stageperiode bij Symbio Marketing. In overleg met de begeleiders en klant is er tot een mooi eindresultaat gekomen. Waarbij de klant zijn waardering heeft laten blijken erg tevreden te zijn met het eindresultaat.

Contept Travellu homepage

Travellu

Vanuit mijn opleiding Business IT & Management had ik in het derde jaar de opdracht gekregen om een website te ontwerpen in de vorm van een rich internet application voor de backpack+ organisatie: Travellu.

Ik had het idee bedacht voor Travellu om reizigers een plek te bieden waar ze hun verhaal, ideeën, foto’s en inzichten konden delen. Op het moment dat je reist, wil je je reis voor altijd opslaan en onthouden, maar in verloop van tijd vergeet je details van de reis. Zoals de opgedane kennis, nieuwe verworven inzichten en de mooie plekken die je hebt bezocht.

Om al deze details op te slaan, dacht ik aan een online dagboek idee waar de reiziger al zijn/haar ideeën op kan slaan, kan bewaren en eventueel kan delen met vrienden, familie of de gehele wereld. Zodoende om alles wat de reiziger tegen is gekomen, heeft geleerd en misschien heeft verbaasd om dit nooit meer te vergeten. Dit ook mede om anderen te inspireren en te zorgen dat de reis ook echt onvergetelijk is en blijft.

Daarbij moet de website duurzaam toerisme ondersteunen, inspireren en onvergetelijk zijn. Duurzaam toerisme voor het milieu, de natuur, de lokale bevolking en de natuur. Inspireren om de wereld en de mensen om ons heen bewust te maken van de mooie wereld en natuur om ons heen. En onvergetelijk om de ervaringen, nieuwe inzichten en kennis nooit meer te vergeten en eventueel te delen.

Uiteindelijk is het een one-page pagina geworden waarbij leden hun verhalen kunnen opslaan, kunnen delen, vrienden kunnen maken en andere reizigers kunnen ontmoeten.

 

Homepagina Travellu
Homepagina Travellu || Copyright © Jeanette Lohnstein 2015