); ga('send', 'pageview');
Sydney Opera House gefotografeerd door het hek op de Harbour Bridge

Ik Verken De Wereld

Een van mijn hobby’s is de wereld over reizen. Van mei 2017 tot december 2018 heb ik in het buitenland gewerkt en gereisd. Tijdens mijn reizen is één van mijn hobby’s foto’s maken. Daarnaast blog ik over mijn reizen op mijn reiswebsite Ik Verken De Wereld.

Inmiddels ben ik in een aantal landen geweest en heb ik verschillende steden in de wereld mogen bezoeken. Hieronder een aantal van de landen waar ik ben geweest.

Australië
België
Denemarken
Engeland
Frankrijk
Hong Kong
Luxemburg
Nederland
Spanje
Tsjechië
Turkije
Verenigde Staten

Ik mag van geluk spreken dat ik al zo veel van de wereld heb kunnen zien en ik hoop in de toekomst nog meer geweldige plaatsen te kunnen bezoeken.